سخنران: حاج آقا صفری
ایشان بیان نمودند:
از اهمیت نظم آن است که حضرت علی علیه السلام جزء وصیت هایشان به امام حسن و امام حسین علیهما سلام فرمودند. «اوصیکم به تقوی الله و نظم امرکم» و جالب اینجاست که نظم در کنار تقوا آمده است و می رساند که چه ارتباطی با تقوا دارد و لذا همیشه به نظم سفارش شده ایم و در حوزه های علمیه از واجبات است.عامل برکت در وقت، نظم در وقت است و شخصی که نظم ندارد وقتش از بین رفته است اما شخص منظم برنامه ای برای خودش دارد و اینکه طلبه باید و حتما نظم داشته باشد. آقای دکتر الهی قمشه ای بیان می داشتند که من زبان فرانسوی را در صف نانوایی یاد گرفتم و لغت حفظ کردم این استفاده از وقت و نظم در کار می باشد. شبی یک صفحه قرآن باعث ختم قرآن می شود و مهم مداومت در عمل می باشد.
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
اگر نمی توانیم مداومت داشته باشیم نذر کنیم و حتما برنامه ای برای خود داشته باشیم.
در سیره امام خمینی رحمه الله علیه : امام وقتی ملاقات داشتند و هنوز زمانش فرا نرسیده بود می گفتند چرا افراد حاضر نشده اند و مرا فراخوانده اند و این اهمیت امام به برنامه ریزی را می رساند همچنین ایشان فرمودند: تا به حال یک ساعت از تفریح را خرج درس نکرده ام و یک ساعت از درس را خرج تفریح نکرده ام. چرا که انسان نیاز به تفریح دارد و جمعه ها را برای تفریح بگذاریم تا در طول هفته شارژ باشیم و همه چیز در جای خودش نیکوست.
از همسر امام پرسیدند برنامه روزانه امام چیست؟ فرمودند: یک روز را می گویم شما ضرب در 365 روز کنید و این به خاطر نظم حضرت امام بوده است.
نتیجه: هر کسی می خواهد استفاده خوب از کار، درس و زندگی خویش داشته باشد عاملش، نظم در کار است.
و سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
آخرین نظرات